O călătorie către vindecare & speranță

Mii de copii așteaptă să descopere o bucurie deplină.

Misiunea noastră

România se află într-o situație de criză în privința orfanilor. În fiecare zi sunt abandonați copii în instituții de stat sau pe străzi.

Acești copii sunt nevoiți să crească în grija statului, unde mulți dintre ei suferă de pe urma unor dependențe cronice, a singurătății, a lipsei de adăpost, a exploatării sexuale și a multor altor comportamente autodistructive. Fundația Poarta Bucuriei există pentru a-L glorifica pe Dumnezeu, aducând vindecare și speranță în viața copiilor orfani și nevoiași din România. Viziunea noastră este să ajutăm fiecare copil să își clădească o viață plină de posibilități și de bucurie, centrată în Cristos.

Cum slujim?

Sprijin material, relațional și spiritual

Vizităm regulat centre de plasament ale statului pentru a dezvolta relații sănătoase cu copiii, a răspunde nevoilor lor și a-i încuraja în umblarea cu Cristos.

Sprijin în tranziția spre o viață de adult responsabil

Programul nostru Succes pentru viață le oferă comunitate, stabilitate, educație, instruire și experiență practică pentru viața de zi cu zi.

Soluționarea crizei orfanilor

Scopul nostru este să ajutăm la eradicarea crizei orfanilor din România, investind pe termen lung în acele segmente ale populației României care sunt cele mai predispuse la abandon.

Însoțește-ne în această călătorie

Modelul Fundației Poarta Bucuriei

Află despre modul în care Fundația Poarta Bucuriei aduce bucurie și speranță în viața copiilor orfani și nevoiași din România, ajutând fiecare copil să își clădească o viață plină de posibilități și de bucurie, centrată în Cristos.

Călătorii misionare 2019

Pornește în aventura vieții tale, luând parte la o călătorie misionară alături de Fundația Poarta Bucuriei! Descoperă care este partea ta în viziunea „bucurie deplină pentru fiecare copil”.

Campania Înapoi la școală

Ajută un copil orfan și vulnerabil să poată avea îmbrăcămintea, încălțămintea și rechizitele necesare pentru a începe școala cu încredere, speranță și cu zâmbetul pe buze!

Orphan Summer Camp

Gift an orphaned child or teen a week at a summer camp where they can enjoy the beauty of God’s creation, learn about His great love for them, and build lasting friendships!

Sponsorizează un copil

Sponsorizează un copil orfan și vulnerabil prin Fundația Poarta Bucuriei. Ajută-ne să aducem vindecare și speranță fiecărui copil prin intermediul unor relații sănătoase, al unor programe strategice și al unei echipe dedicate să îi iubească necondiționat pe acești copii. Sprijinul tău financiar îi va ajuta în procesul de vindecare, dezvoltare și descoperirea unei bucurii depline.

Fiecare copil merită șansa de a descoperi o bucurie deplină și speranță pentru viitor.

Fii parte a unei comunități de oameni care luptă pentru sprijinirea copiilor orfani și nevoiași din România. Oferă o mână de ajutor astăzi pentru a aduce vindecare și speranță în viața acestor copii.

Impactul Fundației Poarta Bucuriei în anul trecut

Copii au primit dragoste, îngrijire și protecție

* Proiect nou care va fi demarat în 2019

Tineri și tinere au fost influențați prin intermediul programului Succes pentru viață *

Pachete de alimente distribuite unor copii și familii nevoiașe

Copii și familii din comunități vulnerabile cărora le-a fost împărtășită Evanghelia