Tabăra de vară pentru orfani

Gift an orphaned child or teen a week at a summer camp where they can enjoy the beauty of God’s creation, learn about His great love for them, and build lasting friendships!

Modalități de donație

Prin una din următoarele posibilități de donație, ne poți ajuta să aducem o bucurie deplină și speranță copiilor abandonați din România.

Donează astăzi

Fiecare donație contează, făcând posibil ca mai mulți copii să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină.

Sponsorizează un copil

Ajută copiii să se vindece, să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină, sponsorizând astăzi un copil.

Susține un misionar

fii partenerul Fundației Poarta Bucuriei pentru a susține o familie misionară care se dedică scopului de a aduce o bucurie deplină și speranță copiilor abandonați din România.

Parteneriate cu companii

Vezi modul în care Fundația Poarta Bucuriei folosește donațiile voastre pentru a aduce neîntârziat vindecare și speranță în viața copiilor și adolescenților care trăiesc în locuri lipsite de resurse din România.

Donează lunar

Alătură-te sutelor de sponsori ai Fundației Poarta Bucuriei cu o contribuție lunară, care să arate dragostea lui Cristos și să ajute la vindecarea durerii din inima acestor copii necăjiți din România!

Planificarea donației

Fă din Fundația Poarta Bucuriei și din viziunea acesteia, o bucurie deplină pentru fiecare copil, o parte a moștenirii tale personale prin intermediul programului de planificare a donației.